Werk

Werk betekent vaak meer dan alleen geld verdienen. Werk brengt structuur en regelmaat in het leven en maakt dat er vrije tijd ontstaat. Als het goed is geeft werk voldoening en is het ook een manier om jezelf te ontwikkelen.

 

Er zijn veel klachten die invloed kunnen hebben op jouw werk. Je kunt jouw werk misschien minder goed uitvoeren dan je altijd hebt gedaan. Of je bent (even) helemaal uit de running.

 

Tijdens de ergotherapie kan werk centraal staan. Hoe ziet jouw werk eruit? Sluit dit aan bij wat je kunt? Nu en in de toekomst? Welke aanpassingen zijn er mogelijk? Hoe kan werk weer onderdeel worden van jouw dagelijkse activiteiten?

 

Ergotherapie helpt inzicht te krijgen in jouw arbeidsmogelijkheden en helpt jouw activiteiten hier zo goed mogelijk op af te stemmen. We kunnen bezig gaan met:

  • Werkplek-analyse

  • Werk/privé balans

  • Reïntegratie middels behandelmethode Weer Aan Het Werk, WAHW

Weer aan het Werk is een ergotherapeutische behandelmethode waarbij terugkeer naar eigen (eventueel aangepaste) werk als middel, maar ook als doel kan worden ingezet.

 

De methode is bedoeld voor het begeleiden van cliënten die door fysieke, cognitieve en/of psychische beperkingen zijn uitgevallen in hun werk en goede perspectieven hebben op (volledige of gedeeltelijke) terugkeer in eigen werk.

 

Ergotherapie Willen-Kunnen is gecertificeerd in de methode WAHW, neem voor meer informatie contact op of kijk op de site www.wahw.nl.

“Kan het ook anders?”