De ergotherapeut

Lisan Scharenborg is ergotherapeut en eigenaar van Ergotherapie Willen-Kunnen. Kenmerkend is haar passie voor ergotherapie. Door haar enthousiasme, interesse en perfectionisme komt zij vaak een stap verder.

 

Ervaring in de zorg heeft Lisan niet alleen als ergotherapeut maar ook als verpleegkundige. In deze rol heeft zij gemerkt dat haar interesses verder gaan dan het zorgen voor mensen. Lisan wil graag bijdragen aan verbeteringen.

Dit proces van verandering ziet zij als een uitdaging. Het verdiepen in de persoon, het handelen en de omgeving inspireert haar enorm en zorgt ervoor dat Lisan veel voldoening uit haar werk haalt.

 

Lisan is opgeleid volgens de nieuwste inzichten en volgt nieuwe ontwikkelingen graag op de voet, ook is ze creatief waardoor ze zelf met nieuwe ideeën komt. Dit maakt dat ze denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Kwaliteit staat bij Lisan hoog in het vaandel. Zij staat ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici. Tijdens de behandelingen zal zij altijd gebruik maken van een combinatie van wetenschappelijke inzichten, zelfkennis van de cliënt en haar eigen expertise.